Svadba v Modre



Túžite po svadbe na pôvabnom mieste v okolí Bratislavy či Trnavy? Možno ho nájdete v malebnej Modre.


Aj keď je relatívne útulným mestečkom, skrýva veľmi bohatý repertoár zaujímavých svadobných priestorov. Tie zasnúbených ľudí lákajú najmä svojou vinárskou atmosférou, pokojom a zároveň jednoduchou dostupnosťou z priľahlých miest.


Dnes vám predstavím päť z tých, do ktorých sa vraciam úplne najradšej.

1. Neco Estate Winery

Svadobné priestory s osobitou atmosférou

svadba v Neco Estate Winery

Neco Estate Winery, alebo tiež Modrý dom, zaujme najmä svojím osobitým čarom. Ľudia na týchto svadobných priestoroch vyzdvihujú najmä príjemnú atmosféru, charizmatickú sálu s tehlovými klenbami, nádhernú záhradu plnú zelene a tiež možnosť stráviť celú svadbu na jednom mieste - od ranných príprav, cez sobáš, až po hostinu a zábavu.


Zhoda okolností raz dovolila, že som mala možnosť fotiť tu svadby dva dni za sebou, no ani tak intenzívna skúsenosť s týmto miestom nedokázala vo mne vyvolať dojem, že by som sa niekedy vedela čara tohto miesta nabažiť.


Viac o Neco Estate Winery sa môžete dočítať priamo na ich webstránke, konkrétne TU.

Svadba v Necu v Modre
Neco estate winery Modra svadba fotky
zasadací poriadok na svadbu
svadobná výzdoba Neco Modra
diy svadobná výzdoba
svadba v Neco Estate Winery Modra fotky galéria

2. Staré Časy

elegantné svadobné priestory poskytujúce súkromie

svadba v Staré Časy Modra

Múry plné charizmy, vysoké stropy, hravo rozmiestnené lustre, elegantná útulnosť, aj absolútne súkromie. Vzhľadom k svojim otvoreným priestorom je sála Staré časy vhodná najmä pre letné svadby, ktorým svojou nežnou eleganciou dodáva jedinečnú atmosféru. Táto duchom jemná a pôsobivá sála má kapacitu 60 osôb, ktorých hravo pohostí gastronomickým zážitkom aj v prípade, že majú menej konvenčné stravovacie potreby či preferencie.


Viac sa o sále Staré časy môžete dozvedieť TU.

svadobný priestor Staré časy
sála Staré Časy Modra fotky
fotky prestierania v sále Staré Časy
svadobné prípravy Modra
civilný sobáš Modra
svadobné priestory na svadbu v Modre

3. Pod Gaštankou

Moderné svadobné priestory v lone prírody

svadba Pod Gaštankou Modra

Svadobný priestor Pod Gaštankou zaujme najmä moderným pôsobením, priestrannou presvetlenou sálou a rozsiahlou terasou s výhľadom na Modru a okolitú prírodu. Je jedným z tých svadobných miest, ktoré dokážu zastrešiť celý priebeh svadobného dňa, od príprav (vo "Svadobnom štúdiu"), cez sobáš (na priľahlej lúke so slavobránou alebo, v prípade nepriaznivého počasia, priamo v sále) až po nočnú zábavu (vo svadobnej sále s názvom "Veranda" s kapacitou 120 hostí).


Osobne mám na tomto mieste najradšej predovšetkým súhru moderných a prírodných prvkov a akúsi vizuálnu čistotu daných priestorov, ktoré vždy veľkoryso zabezpečia, že sa tu hostia na seba netlačia ani pri veľkých svadbách. A takmer vždy tu stretnem aj nejaké to svadobné psíča, ktoré je Pod Gaštankou vždy vítané tiež. Pre väčšie moderné svadby je tento priestor jednoducho ako stvorený.


Bližšie informácie o ňom nájdete TU.

Pod Gaštankou svadba fotky
svadobná výzdoba Verandy Pod Gaštankou
svadobný výzdoba od Edin Agency
svadobná výzdoba a prestieranie od agentúry Edin Agency
svadobné priestory v okolí Trnavy
Pod Gaštankou svadba

4. Vila Etelka

Svadobné miesto, ktoré vám dopraje súkromie

Vila Etelka svadba

Vila Etelka si získava ľudí najmä svojou pokojnou atmosférou. Cítiť z nej súkromie, harmóniu, nádych kultúry, aj blízkosť k prírode. Tento svadobný priestor je vhodný najmä pre menšie a stredne veľké svadby do 70 hostí, pričom dokáže zastrešiť celý svadobný deň - od príprav, cez sobáš, až po hostinu a nočnú zábavu. A navyše je ,,dog-friendly" :)


Viac sa o Vile Etelke môžete dočítať TU.

svadba vo Vila Etelka Modra
civilný sobáš Modra
svadobné menu Vila Etelka
aká je svadba vo Vila Etelka
priestory na svadbu Západné Slovensko
Vila Etelka fotky svadba

5. Starý dom

Svadobné priestory s históriou

Starý Dom Modra svadba

Svadobná sála Starý dom (alebo tiež Vináreň u Ludvika) je súčasťou pamiatkovo chráneného domu zo 17. storočia. V súčasnosti predstavuje moderný svadobný priestor, ktorý okrem gastronomických zážitkov ponúka tiež priestrannú miestnosť pre stredné a veľké svadby do 120 hostí. Sála je navyše napojená na terasu, na ktorej možno nájsť príjemné posedenie, stenu obrastenú brečtanom, množstvo svetielok, veľké kryštálové lustre a rôzne drevené doplnky.


Bližšie informácie o svadobných možnostiach v sále Starý dom nájdete TU.

Vináreň u Ludvika svadba fotky
svadobné priestory v Modre
pekné priestory na svadbu Západné Slovensko
Starý dom svadba
svadobný priestor na veľkú svadbu v okolí Bratislavy a Trnavy
Starý dom Modra svadba fotky